Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Sims 3

Tovább fejlesztették a simset immáron a the sims 3 van ami nagyon érdekes, jobb grafikáú, és természetesen több kalandot is tartalmaz..

 A The Sims 3 hihetetlen szabadságot  biztosít: egyedi simeket hozhatsz létre, és szabad teret engedhetsz nekik saját, élő szomszédságodban, ahol a lehetőségek határtalanok!

Új, összetett, élő szomszédság-simjeid szabadon felfedezhetik a lakóhelyüket.

Új "Sim létrehozás" menü- alkoss meg bármilyen simet, csak a képzeleted szab határt:)

Új, valósághűs személyiségek- minden sim igazán egyedi, különleges egyéníség!

Határtalan testre szabhatóság-bárki bármit a kedvére átalakíthat.

Új sim létrehozás menü-alkoss meg bármilyen simet, csak a képzeleted szab határt!:
Az új, könnyen használható tervezőeszközöknek kimeríthetetlenek a lehetőségeid az igazán egyéni simek létrehozásakor.Dönts simed alkatáról és méretéről a karcsútól az izomkolosszusig! Válaszd meg simjeid arcvonásait, bőrük tónusát, frizurájukat, szemük színét és formáját, valamint válassz a számukra ruhákat és kiegészítőket!
Otthon létrehozás

Tervezz és építs otthonokat korlátok nélkül: alakíts mindent a kedved szerint. és alkosd meg a saját, egyedi szomszédságaidat! Végtelen lehetőségek állnak a lehetőségedre ,amikor berendezed simjeid otthonát! Válassz ki a bútorok egyedivé tételére bármilyen színt vagy mintát, amit csak  eltudsz képzelni. Készíts színben és mintában összeillő bútorokat, vagy kombináld ezeket, hogy bútoraid igazán egyediek lehessenek!A lehetőségek határtalanok-
hozd létre simjeid álomotthonát!

kaszás
Persze ugyan nem minden olyan leányálom..Ugyanis vagy a csecsemő kor amikor megszületik a baba majd  a tipegő amikor a földön négykézláb mászkál.Tellnek múlnak az idők gyerekké cseperednek akik iskolába járnak majd azokból tinézsderek lesznek ami (a nemzedékek kiegészítőben van)benne.A tinikkel sok a baj nyűgösek mindig nekik van igazuk..De utánna jön a fiatal felnőt neki kezdhetsz az igazán csodálatos élethez..Dolgozhatsz,szórakozó helyekre mehet  ,megházasodhatsz,és még elmehetsz nyaralni is:szintén kiegészítő(világ körül).Aztán jön a felnőtt kor.Majd az idős kor és azután jön a kaszás aki elvisz a túl világra és a játéknak vége..De ne csüggedjetek vannak utódaitok..De újra is lehet kezdeni a játékot..életcélokkal, életreszóló jutalmak...
Munka
Rengeteg munkalehetőséget találsz az újságban vagy a számítógépen.Váltsd valóra simsed álmát amiért cserébe boldogságpontokat kapsz amiket bevállthatsz..Legyél 5 csillagos ünnepelt szakács.. vagy egy rock banda gitárosa.Vagy inkább egy világhírő sebész akarsz lenni??Te döntessz!! 
 

Kiegészítők:

A világ körülbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.jpg
Luxus lakás cuccok
Álomállások
Padlógáz cuccok
Leszáll az éjj
Szabadtéri kaladok Cuccok
Nemzedékek
Városszépítő cuccok
Házi kedvenc
Királyi Lakosztály Cuccok
Vár a színpad
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

...

(Pátáng, 2012.04.05 21:20)

hát igen...én már nálatok is tapasztalhattam a simek varázslatos világát:DD

Re: ...

(oldal készítője, 2012.04.05 21:26)

egy simvonalas hozzászólás..köszönöm:)

 

 

Profilkép


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Statisztika

Online: 1
Összes: 20403
Hónap: 1166
Nap: 32